Telefon
WhatsApp

Yatırım Teşvik Belgesi Nedir?

Yatırım Teşvik Belgesi Nedir?

Yatırım teşvik belgesi, devlet teşviki alabilmek için bazı desteklerde istenilen en önemli belgelerden biridir. Zer Danışmanlık uzman ekibiyle yatırım teşvik belgenizi %100 onay garantisi ile almanızı sağlıyor.
  • Etiketler : yatırım teşvik belgesi , devlet teşviki , zer danışmanlık , devlet desteği , teşvik , danışmanlık

              Yatırım teşvik belgesi almadan yatırım yapmayın. Çünkü bu belge, devlet destekleri ve devlet teşvikleri alırken sizden istenilen en önemli belgelerin başında geliyor. Özellikle de işini geliştirmek ve büyütmek isteyen işletmeler için yatırım teşvik belgesi büyük önem taşımaktadır. Peki, yatırım teşvik belgesi tam anlamıyla nedir? Ne işe yarar? Bu belge yapayı planlamış olduğunuz yatırımınızın karakteristik özelliklerini kapsayan, yatırımın bu özellikler ve tespit edilen şartlara uygun olarak gerçekleştirilmesi halinde üzerinde kayıtlı destek unsurlarından istifade imkânı sağlayan bir belgedir.

              Bu belgeyi alabilen kişileri ise şu şekilde sıralayabiliriz; gerçek kişiler, şirketler, şahıs şirketleri, sermaye şirketleri, iş ortaklıkları veya adi ortaklıklar,  birlikler, kooperatifler, dernekler. Yapacağınız yatırımın özelliği ve kapsayıcılığına göre ise alacağınız yatırım teşvik belgesi süresi de değişkenlik göstermektedir. Genel olarak ortalama bir belgenin geçerlilik süresi 3 yıldır ve bu süre içerisinde yatırımınızı tamamlamanız beklenmektedir. Sadece bir defaya mahsus olmak üzere bazı durumlarda belge sürenizi, ilk alınan sürenin yarısı kadar uzatılmasına izin verilmektedir. Bu belgeye sahip olan kişi ve kurumlar da devlet yatırım teşviki almaya hak kazanırlar. Sanayi alanında ve kırsal kesimlerde yatırımın, üretimin ve iş hacminin hızlandırılması, arttırılması ve ekonomiye katkı sağlaması için devlet tarafından yatırım teşviki her yıl belli dönemlerde verilmektedir. Her türlü yatırım, teşvik ve destek programında en güvenilir yol arkadaşınız olan Zer Danışmanlık, bu noktada da en büyük destekçiniz. Zer Danışmanlık uzman ekibiyle yatırım teşvik belgenizi %100 onay garantisi ile almanızı sağlıyor. Siz de zer danışmanlık ile iletişimi geçerek en doğru, güvenilir ve kolay şekilde yatırım teşvik belgenizi çıkarabilir ve alacağınız teşvik ile işinizi rahatlıkla büyütebilirsiniz.

 

 

Zer Danışmanlık

E-bülten Aboneliği

Haber, Duyuru, ve her türlü gelişmeden haberdar olmak için e-bülten aboneliğini yaptırınız